Contact & Route
Bezoekadres
De Cirkel
Vrijburglaan 2
1962 VA Heemskerk

Contactadres
Postbus 4
1960 AA Heemskerk

Email
info@culturelecirkelheemskerk.nl

Reserveren
Voor alle reserveringen geldt dat de kaarten uiterlijk een kwartier voor aanvang afgehaald dienen te zijn. Bij uitverkochte voorstellingen worden de niet afgehaalde kaarten verkocht! Als u niet of met minder mensen komt, laat dit dan tijdig weten, zodat wij de kaarten alsnog kunnen verkopen.
Aanvangstijden
Theater/cabaret 20:30u
Lichte muziek 20:30u
Koffieconcert 14:00u
Film 20:00u
Jeugdfilm 14:00u
Culturele Cirkel Pas
Een CC-pas kunt u krijgen voor € 14,50 Er is ook een Duo-pas verkrijgbaar. Dit houdt in dat twee mensen die op één adres wonen ieder één CC-pas ontvangen, maar samen één maandbulletin. Voor een Duo-pas betaalt u € 25,- per theaterseizoen. Als u in de loop van het seizoen lid wordt, wordt het bedrag aangepast.

Als CC-pashouder ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief. Per pas krijgt u korting op de theater- en filmvoorstellingen en op de lichte muziek en koffieconcerten. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de kassa van De Cirkel.

Techniek
Als u gebruik gaat maken van de zaal in de Cirkel, dan heeft u wellicht vragen. Hoe is de zaal ingericht? Welke geluidsapparatuur kan ik verwachten en welk licht? Stuur een informatieverzoek naar info@culturelecirkelheemskerk.nl