Seizoen 2019 – 2010

Seizoen 2019-2020 zal voor u als Cirkel bezoeker weer veel nieuws brengen. Met trots en enthousiasme verwelkomen we Stella van Lieshout die het theater/cabaret en andere kleinkunst gerelateerde voorstellingen gaat programmeren. We blijven natuurlijk ook de filmvoorstellingen en koffieconcerten in de Vrijburcht organiseren.

De grote verandering zal vanaf januari 2020 plaatsvinden. We gaan (weer) verhuizen. Uiteraard zijn we zeer blij en tevreden met onze huidige locatie. Maar, het zal u niet ontgaan zijn, we hebben een permanente plek gevonden waar straks naast de activiteiten van de Cirkel nog vele andere culturele activiteiten gaan plaatsvinden. Bovendien is er een horecagelegenheid die 7 dagen per week geopend zal zijn. Dit gaat het Heemskerkse culturele leven een geweldige impuls geven.

Uiteraard krijgt u hier later nog veel meer over te horen. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om een officiële opening in januari mogelijk te maken. Tot die tijd heet ik u van harte welkom bij onze voorstellingen in de Vrijburcht.