Hoe nu verder

Dit jaar zijn er nog enkele voorstellingen te gaan in de Vrijburcht. En wat voor voorstellingen. We starten vrijdagavond met singer-songwriter Rose Marin uit Haarlem. Deze maand zijn er ook nog diverse films te zien waaronder de prachtige film ‘Joker’ van regisseur Todd Phillips. De kamermuziekserie wordt dit jaar door het zeer talentvolle Chimaera trio (klarinet, cello, piano) afgesloten. Kortom in deze donkere maand is er voldoende moois te beleven bij de voorstellingen van de Cirkel.

Na onze laatste voorstelling in de Vrijburcht op 29 december nemen we even een pauze. Deze tijd hebben we nodig om te verhuizen naar Laurentz. Op dit moment is de verbouwing van het pand al in volle gang. Onze eerste voorstelling in 2020 staat gepland op zondag 26 januari. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws.

De vrijwilligers van de Cirkel wensen u prettige Kerstdagen, een goed uiteinde en een voorspoedig 2020.