Een nieuw jaar!

Een nieuw jaar is begonnen, een nieuwe start voor de Culturele Cirkel Heemskerk. Na vele jaren van onzekerheid is nu dan het moment aangebroken waar we al zo lang naar toegewerkt hebben. Op zondag 26 januari vindt de eerste voorstelling van de Culturele Cirkel plaats in LAURENTZ; het koffieconcert van de accordeonist Nicolae Știuca. Let op: Het koffieconcert zal aanvangen om 11.30 uur.

In de avond wordt de eerste filmvoorstelling Aquarela vertoond. De filmvoorstellingen starten om 20.00 uur. Op 31 januari gaan de 40e Heemskerkse filmdagen van start, een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de Culturele Cirkel!!

Het gebouw LAURENTZ is gevestigd in de oude Josephschool, tegenover de Laurentiuskerk, aan de A. Verherentstraat 1. In de afgelopen maanden is er door bouwbedrijf Dijkman/Carbaat hard gewerkt om de zaal in gereedheid te brengen zodat we weer een aanvang kunnen maken met onze voorstellingen. Aan het resterende deel van het gebouw wordt dan nog gewerkt. Medio april is de officiële opening van het hele gebouw.

De vrijwilligers van de Cirkel wensen u een voorspoedig 2020 en zij heten u van harte welkom bij de voorstellingen in LAURENTZ.

Chris Jobse
(voorzitter Culturele Cirkel Heeemskerk)