Onderscheiding Humpry venema

31 januari 2020 heeft onze medewerker Humphry Venema een koninklijke onderscheiding ontvangen.
Bij aanvang van de 40e Heemskerkse Filmdagen is Humphry Venema onderscheiden. Hij is hiermee Lid in de Orde van Oranje Nassau geworden en ontving deze eervolle onderscheiding uit handen van burgemeester Mieke Baltus. Humphry is al bijna 40 jaar vrijwilliger bij de Culturele Cirkel. Zonder hem zou het Filmhuis niet zijn wat het nu geworden is. Onvermoeibaar heeft hij zich in al deze jaren ingezet voor de Heemskerkse gemeenschap. Humphry van harte gefeliciteerd!

De start in Laurentz
26 januari hebben we met 2 uitverkochte voorstellingen onze start gemaakt in Laurentz. Natuurlijk was het spannend. Werkt alles zoals het zou moeten, weet elke vrijwilliger wat hij/zij moet doen. Het vraagt van iedereen een behoorlijke dosis aanpassingsvermogen. Gelukkig kunnen we melden dat het zeer succesvol was. Voor, tijdens en na de voorstellingen is de bar geopend en vanaf 5 maart gaat ook het restaurant open. Laurentz wordt het bruisende culturele hart van Heemskerk.