Einde theaterseizoen

Beste cultuurliefhebber in de IJmond,

Afgelopen januari zijn wij als vrijwilligers van de Culturele Cirkel Heemskerk met goede moed gestart in Laurentz, het nieuwe uitgaanscentrum in Heemskerk. We hebben ongeveer 6 weken mooie voorstellingen gedraaid met goede bezoekersaantallen. Dit gaf ons hernieuwde energie na een aantal jaren die gezien onze huisvesting perikelen nogal zorgen gaven. We hadden mooie plannen en half april zou de officiële opening van het gebouw plaatsvinden waarbij alle gebruikers van het pand zich zouden presenteren. Helaas kan dit nu even niet doorgaan.

In onze vorige nieuwsbrief schreef ik dat wij ons conformeren aan de aanbevelingen en besluiten vanuit de overheid ten aanzien van de voorstellingen. Afgelopen dinsdag heeft premier Rutte een verlenging aangekondigd van de termijn om alle groepsactiviteiten te verbieden. Dit betekent concreet voor de Culturele Cirkel Heemskerk dat ons theaterseizoen beëindigd is. Het is even niet anders. De geboekte voorstellingen hebben we om kunnen boeken naar het volgende seizoen. De planning is dat dit zoals gebruikelijk in september weer van start gaat. Laten we met z’n allen hopen dat dit ook gaat gebeuren.

Voor nu wens ik iedereen een goede gezondheid en hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,
Chris Jobse (voorzitter)