Belangrijke regels i.v.m. Corona

Beste bezoeker,

We zijn in september gestart met de filmvoorstellingen. Door de Covid-19 en de 1,5 meter kunnen nu 30 bezoekers de voorstellingen bezoeken. Door het beperkte aantal bezoekers wordt de voorstelling driemaal vertoond; op vrijdag, zaterdag en zondag. Het is niet rendabel om theater-, muziek- en klassieke voorstellingen te vertonen in Laurentz. De planning is om hiermee te starten in januari 2021. Of zoveel eerder als wij vanwege versoepeling kunnen of mogen.

Belangrijke regels:

1. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts). Heb je die klachten gehad, dan dien je 2 weken vrij te zijn van deze verschijnselen.
  2. Houd 1,5 meter afstand.
  3. Bij binnenkomst de handen reinigen met desinfecterende gel.
  4. Volg de aangegeven looproutes.
  5. Draag een mondkapje als u loopt, wanneer u in de zaal zit mag het af.
  6. Bij reservering worden je gegevens geregistreerd. Dit is om eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD te kunnen laten uitvoeren. Na 2 weken worden je gegevens gewist.
  1. Plaatsing in de zaal op aanwijzing van de zaalmedewerker.
  2. Met inachtneming van de 1,5 meter zijn, volgens een vaste indeling, 30 zitplaatsen beschikbaar.
Toegangskaarten

De kaartverkoop is uitsluitend mogelijk via deze website, aan de zaal worden geen kaarten verkocht. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.

Retourneren gekochte kaarten

Gelet op de corona-maatregelen en daarmee het beperkte aantal zitplaatsen, verzoeken wij je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.:

1. de naam waaronder de reservering is gedaan
  2. het transactienummer dat op het e-ticket staat.
  3. het aantal te annuleren kaarten.

Later dan 48 uur voor aanvang ingestuurde verzoeken worden op basis van de reden beoordeeld of deze voor coulance in aanmerking komen. Voor het terugstorten worden  € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.

Ter informatie
  1. Onze zaal kent een goed ventilatie(afzuig)systeem.
  2. Alle contactoppervlakken in zowel entree, theaterzaal als toiletgroep worden na iedere voorstelling gereinigd.
  3. De garderobe is gesloten.
  4. Consumpties kunnen i.v.m. sluiting van de horeca tijdelijk niet worden gekocht.
  5. Er is geen pauze.

Eten bij Laurentz

Het is mogelijk om voor de voorstelling te eten en te drinken bij Laurentz reserveren gaat via https://www.grandcafelaurentz.nl/