Belangrijke regels i.v.m. Corona

Beste bezoeker,

Door de Covid-19 hebben we onze voorstellingen vanaf 15 maart moeten stopzetten. We starten in september weer met de filmvoorstellingen. Door de Covid-19 en de 1,5 meter kunnen nu 36 bezoekers de voorstellingen bezoeken. Door het beperkte aantal bezoekers wordt de voorstelling driemaal vertoond. Het is niet rendabel om theater, muziek en klassieke voorstellingen te vertonen in Laurentz. De planning is om hiermee te starten in januari 2021. Of zoveel eerder als wij vanwege versoepeling kunnen of mogen.

Covid-19 maatregelen

Belangrijk

1. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts). Heb je die klachten gehad, dan dien je 2 weken vrij te zijn van deze verschijnselen.
  2. Houd 1,5 meter afstand.
  3. Bij binnenkomst de handen reinigen met desinfecterende gel.
  4. Volg de aangegeven looproutes.
  5. Bij reservering worden je gegevens geregistreerd. Dit is om eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD te kunnen laten uitvoeren. Na 2 weken worden je gegevens gewist.

1. Plaatsing in de zaal op aanwijzing van de zaalmedewerker.
  2. Met inachtneming van de 1,5 meter zijn, volgens een vaste indeling, 36 zitplaatsen beschikbaar.

Toegangskaarten

De kaartverkoop is uitsluitend mogelijk via deze website, aan de zaal worden geen kaarten verkocht. De zaal gaat 15 minuten voor aanvang open.

Ter informatie

1. Onze zaal kent een goed ventilatie(afzuig)systeem.
  2. Alle contactoppervlakken in zowel entree, theaterzaal als toiletgroep worden na iedere voorstelling gereinigd.
  3. De garderobe is gesloten.
  4. Consumpties worden door Laurentz in de zaal verkocht.
  5. Er is geen pauze.

Eten bij Laurentz

Het is mogelijk om voor de voorstelling te eten en te drinken bij Laurentz reserveren gaat via https://www.grandcafelaurentz.nl/

Retourneren gekochte kaarten

Gelet op de corona-maatregelen en daarmee het beperkte aantal zitplaatsen, verzoeken wij je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via annuleren@decirkelheemskerk.nl o.v.v.:

1. het transactienummer dat op het e-ticket staat.
  2. het aantal te annuleren kaarten.
  3. je (IBAN) bankrekeningnummer

Later dan 48 uur voor aanvang ingestuurde verzoeken worden op basis van de reden beoordeeld of deze voor coulance in aanmerking komen. Voor het terugstorten worden  € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.