Corona-update 14 oktober

De aangekondigde nieuwe Covid-maatregelen hebben op de voorstellingen van de Culturele Cirkel geen verdergaande consequenties. Wij mogen nog steeds 30 bezoekers per voorstelling ontvangen hierop is ons bestelsysteem afgesteld. De horeca is helaas gesloten. Dit betekent dat u bij aankomst in de zaal wordt ontvangen door onze vrijwilligers en dat u voor en na de voorstelling dus helaas geen gebruik kunt maken van de horeca. Het goede nieuws is: onze voorstellingen gaan door!

Mondkapjes
V.w.b. de mondkapjes volgen wij het dringende advies van de Rijksoverheid om onze bezoekers een mondkapje te laten dragen zolang hij/zij staand/lopend in beweging is. Zodra de bezoeker op de stoel in de zaal zit, mag het mondkapje worden afgezet.

De vrijwilligers van de Culturele Cirkel heten u van harte welkom.