Films in december

Na weer een tijdelijke Coronasluiting zijn we inmiddels weer verder gegaan met onze filmvoorstellingen. We houden ons daarbij aan de regels die onder andere door de Nederlandse Bioscoopbond zijn opgesteld. Het betekent dat wij maximaal 30 bezoekers per voorstelling mogen ontvangen. Onze reguliere voorstellingen draaien op vrijdag- zaterdag- of zondagavond, maar in de Kerstperiode hebben we een speciale tributefilm van The Cure die we op zondag- maandag- en dinsdagavond draaien. Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent, want vol is vol.

Een vooruitzicht op 2021
Vanaf januari willen we ook de andere programmaonderdelen van de Cirkel weer door laten gaan. Stella van Lieshout is bezig met de theater/kleinkunstkalender en Paul Mulder is de kamermuziekvoorstellingen aan het voorbereiden. Ook hier zal een restrictie gelden voor het aantal bezoekers dat we toe kunnen laten tot de voorstellingen, maar het goede nieuws is dat we weer voorstellingen gaan plannen.

Heemskerkse Filmdagen
Eind januari zullen we ook weer ons jaarlijkse Heemskerkse Filmdagen festival organiseren. Dit zal er door de Coronamaatregelen iets anders uitzien dan normaal. Hierover later meer.

40-jarig bestaan van de Culturele Cirkel
Later in 2021 hopen we een aantal extra activiteiten te kunnen inplannen in verband met ons 40-jarig bestaan, dus blijf onze nieuwsbrief en website volgen voor het laatste nieuws.

De vrijwilligers van de Culturele Cirkel heten u van harte welkom.