Corona-update januari

De 41ste Heemskerkse Filmdagen zijn geannuleerd!

Ik had graag op deze plaats de 41e Heemskerkse Filmdagen willen aankondigen. Onze vrijwilligers hadden alles klaar staan. De films zijn gereserveerd, de posters gemaakt en gedrukt, het rooster ingedeeld. Kortom wij waren er klaar voor.

Naar aanleding van de verlengde lockdownmaatregelen die de regering heeft afgekondigd moeten wij tot onze spijt meedelen dat de voorstellingen tot 10 februari zijn afgelast. Dus ook de Filmdagen.

Vanwege de grote onzekerheid en het feit dat we, als we weer kunnen starten de nieuwste films willen vertonen hebben we besloten om het geld terug te storten voor de reeds betaalde kaarten. We proberen dat zo spoedig mogelijk te regelen.

40-jarig bestaan

Dit jaar bestaat de Culturele Cirkel 40 jaar. Uiteraard willen we dit met jullie vieren. Hoe en wanneer weten we nog niet. Graag willen we groot uitpakken, maar onder deze omstandigheden lijkt het ons verstandig dit in ieder geval naar het najaar te verplaatsen. U hoort uiteraard van ons zodra we concreet kunnen worden.

Als voorzitter van de Culturele Cirkel wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet ook in deze onzekere tijd. Zij verdienen zeker een pluim voor het feit dat ondanks alle tegenslag ze toch door blijven gaan om straks de voorstellingen in Laurentz weer mogelijk te maken.

Chris Jobse