Start nieuw seizoen

Op vrijdag 10 september opent Theater/Filmhuis De Cirkel het culturele seizoen met ‘Antoinette dans les Cévennes’. In deze zonnige Franse film is een glansrol weggelegd voor Patrick, een koppige ezel: een knipoog naar ons publiek in Heemskerk.

Binnenkort verschijnt een handig overzicht van de voorstellingen en concerten die wij dit najaar in Podium Laurentz presenteren. Naast een prachtige selectie films, bieden we cabaret en theater en een afwisselend muziekprogramma. Ons team van vrijwilligers verheugt zich erop jullie binnenkort weer te zien!

Update Covid-19 maatregelen De Cirkel
Een van de maatregelen is voorlopig nog de 1,5 meter afstandsregel. We hebben de zaal dusdanig ingericht dat we deze kunnen handhaven, maar dat betekent dat we maximaal 30 bezoekers kunnen ontvangen. Vooraf reserveren is dan ook verplicht. Aan de zaal worden geen kaarten meer verkocht.

De Cirkel 40 jaar!
Stichting Culturele Cirkel Heemskerk bestaat in november 40 jaar! Wij vieren dit bijzondere jubileum graag met jullie van woensdag 17 t/m zondag 21 november 2021 in Podium Laurentz. Het belooft een bijzondere week te worden vol muziek, theater en film. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Volg ons via sociale media!
Facebook: @decirkelheemskerk en @Filmhuis
Instagram: @theaterdecirkel en @filmhuisheemskerk