Informatie toegang

Update: coronatoegangsbewijs

Theater en Filmhuis De Cirkel heeft een toegangsbeleid. De regelgeving verplicht ons om bezoekers naar hun coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te vragen. Daarnaast moet je tijdens het lopen, een mondmasker dragen. Zodra je in de zaal zit, mag dat af. Er is per voorstelling plaats voor maximaal 30 personen zodat er anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Wij bekijken per voorstelling de mogelijkheid om deze ook op een andere dag te plannen. We vragen je begrip voor onze vrijwillige medewerkers die deze regelgeving moeten naleven.

Wat houdt het coronatoegangsbewijs in?
Wij controleren bij de deur of je aan minimaal één van de volgende voorwaarden voldoet:

  • je hebt een bewijs dat je volledig gevaccineerd bent
  • je hebt een herstelbewijs, dus hebt de afgelopen 6 maanden corona gehad
  • je hebt een recente negatieve testuitslag van een erkende testlocatie. Wij zien niet welke van de bovenstaande bewijzen je hebt, dat blijft privé. Deze check geldt voor een ieder van 14 jaar en ouder.

    Hoe kun je dit aantonen?
    Toon de QR-code in de CoronaCheck-app op je mobiele telefoon of print je coronatoegangsbewijs.

    Een zelftest geldt niet als een alternatief voor een officiële coronatest. Uitsluitend coronatests die zijn uitgevoerd op erkende testlocaties zijn geldig als bewijs voor de coronapas en worden ook als zodanig door de CoronaCheck scanner herkend. Vooralsnog hoeft een niet-gevaccineerde, die zich wil laten testen op een erkende locatie, hiervoor geen eigen bijdrage te betalen.

Auteur: testuser

Geen biografie verstrekt