cabarettalent

De Cirkel biedt jonge makers een podium

Stella van Lieshout is theatermaker, schrijver en producent. Voor Theater en Filmhuis De Cirkel verzorgt zij de programmering van cabaret, theater en muziek. ‘Dit najaar kunnen bezoekers van De Cirkel kennismaken met een aantal interessante cabaretiers,’ vertelt Stella. ‘Elk van hen heeft naast een groot talent ook echt een eigen verhaal.’

‘Meestal ga ik zelf op zoek naar artiesten maar soms krijgen we ook tips. Regelmatig staat Marjolein Meijers bij De Cirkel op het podium en we spraken elkaar aan de telefoon. Het was een mooi gesprek over de ambitie van De Cirkel. Als klein theater heb je, zo vonden we allebei, de verantwoordelijkheid om jonge makers een plek te bieden. Je kunt hen de ruimte geven om ervaring op te doen en publiek te ontmoeten.

‘Na de lockdowns is het extra lastig voor beginnende makers om er tussen te komen; er moet veel worden ingehaald.

Auteur: testuser

Geen biografie verstrekt