Nieuwsbrief oktober

Beste bezoeker,

De Cirkel biedt al 40 jaar lang een podium aan aanstormend cabarettalent. Vaste bezoekers herinneren zich wellicht de voorstellingen van Theo Maassen, Hans Teeuwen en Brigitte Kaandorp in ons eerste theater. Een aantal performers, zoals Marjolein Meijers, speelt nog regelmatig bij ons. In november komt ze weer naar Heemskerk – maar daarover in een volgende nieuwsbrief meer.

Wij stellen jullie graag voor aan een vijftal jonge cabaretiers dat binnenkort bij ons optreedt. Programmeur Stella van Lieshout geeft daarbij een kijkje achter de schermen: hoe heeft zij het programma samengesteld? Zaterdag 9 oktober is Marjolijn van Kooten de eerste cabaretier die sinds de verhuizing van De Cirkel op het podium van Laurentz staat. We nodigen je van harte uit om deze primeur bij te wonen!

Met vrolijke groet,
Het team van Theater en Filmhuis De Cirkel