De Cirkel 40 jaar

Stichting Culturele Cirkel Heemskerk bestaat 40 jaar! Al vier decennia lang programmeren wij theatervoorstellingen en muzikale optredens van de meest talentvolle artiesten en kun je bij ons terecht voor de beste internationale en Nederlandse films.

Wij vieren dit bijzondere jubileum graag met jullie, het publiek van Theater en Filmhuis De Cirkel. Dat doen we met een feestelijk programma bij Podium Laurentz aan de A. Verhentstraat 1 in het centrum van Heemskerk. Van 17 t/m 21 november heten we je van harte welkom bij een speciale talkshow, een fantastische film en maar liefst drie bijzondere concerten.

Onze dank gaat uit naar iedereen die de afgelopen 40 jaar bij het Theater en Filmhuis betrokken is geweest: artiesten, collega’s, subsidiegevers en publiek, maar bovenal alle vele vrijwillige medewerkers die zich voor De Cirkel hebben ingezet. Wij hopen op nog vele jaren samen!

Auteur: testuser

Geen biografie verstrekt