Wij zijn open

Onze voorstellingen, films en concerten kunnen, ook onder de verscherpte coronamaatregelen, doorgaan. Voor een bezoek aan de programma’s van Theater en Filmhuis De Cirkel blijft een coronatoegangsbewijs verplicht. Wij werken uitsluitend met online kaartverkoop.

Helaas is ook bij ons de horeca verplicht om 20.00 uur te sluiten. Voor die tijd is de bar van Grandcafé Laurentz gewoon geopend. Medewerkers van De Cirkel zullen extra vroeg aanwezig zijn om je te ontvangen en je tickets te controleren, zodat je voldoende tijd heb tom iets te drinken.

Omdat je voor je bezoek aan De Cirkel een coronatoegangsbewijs nodig hebt, is het dragen van een mondkapje niet verplicht: je mag daar zelf een keuze in maken. We verzoeken je verder de basisregels en adviezen ter harte te nemen.

Indien er, bijvoorbeeld op verzoek van een van de artiesten, iets wijzigt in de programmering, dan brengen we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Heb je een kaartje geboekt, dan informeren we je per email. Ook op sociale media en onze website vind je het laatste nieuws. Heb je vragen, stuur dan een bericht naar info@culturelecirkelheemskerk.nl.

Auteur: testuser

Geen biografie verstrekt