voorlopig gesloten

Alles gaat weer op slot t/m vrijdag 14 januari 2022, dus ook de deuren van Theater en Filmhuis De Cirkel in Podium Laurentz.

Informatie over de geplande muziek-, theater- en cabaretvoorstellingen volgt spoedig. Mocht je al tickets gekocht hebben voor een voorstelling die wordt verplaatst, dan schuiven deze mee. Wil je liever je geld terug? Dan maken we dat in orde. Je kunt dit aangeven in antwoord op de mail die je van ons ontvangt.

We hebben voor de maanden januari t/m april 2022 al veel mooie voorstellingen gepland. Zodra er zicht is op versoepeling van de maatregelen, vertellen we jullie daar meer over.

Wij hopen je gauw weer te mogen ontmoeten bij onze films, theatervoorstellingen en concerten en wensen iedereen voor nu veel sterkte en, ondanks alles, gezellige feestdagen toe.

Het team vrijwilligers van Theater en Filmhuis De Cirkel

Auteur: testuser