Seizoen 2022/2023

Topprogramma in het nieuwe theaterseizoen

Wij presenteren de concerten en voorstellingen van het nieuwe seizoen. Met namen als Javier Guzman, Theo Nijland, Natalie Baartman en VanWyck en jonge muzikale talenten als Iris van Nuland en Alfredo van de Munt biedt De Cirkel een aantrekkelijk en gevarieerd programma van hoog niveau.

Sinds 2020 is Theater en Filmhuis De Cirkel gevestigd in het centrum van Heemskerk. Steeds meer mensen weten hun weg naar Podium Laurentz te vinden en ook artiesten komen er graag. Programmeur Stella van Lieshout ontving verschillende verzoeken van cabaretiers en muzikanten om nieuwe voorstellingen bij De Cirkel te mogen spelen. ‘Marjolijn van Kooten, Samir Fighil en Nina Lynn traden vorig seizoen ook bij ons op. We zijn erg blij hen weer te mogen verwelkomen.’

Het complete programma is vanaf vrijdag 10 juni, 2 weken lang exclusief beschikbaar voor Vrienden van De Cirkel. De reguliere verkoop start op zaterdag 25 juni. Wil je met korting naar ons theater, word dan Vriend.

Auteur: Ad Ministrator

Geen biografie verstrekt