Guzman stelt tournee uit

Guzman stelt tournee uit

Javier Guzman heeft de moeilijke beslissing genomen om zijn gehele theatertournee, inclusief try-outs, voor het seizoen 2022-2023 te annuleren en te verplaatsen. Ook de voorstelling bij ons in De Cirkel gaat dus niet door.

Net als Javier zelf vinden we het ontzettend vervelend om jullie, bezoekers van De Cirkel, teleur te moeten stellen, maar we weten ook dat dit soort beslissingen niet licht genomen wordt en hopen op jullie begrip. Mocht je al kaarten besteld hebben, dan wordt het aankoopbedrag van de tickets direct geretourneerd. We hopen van harte om Javier volgend seizoen alsnog in Heemskerk te mogen verwelkomen – in jullie bijzijn! 

Maar eerst hopen we jullie natuurlijk bij een van onze andere voorstellingen te mogen begroeten. De eerstvolgende cabaretvoorstelling is Paraat van Marco Lopes op zaterdag 8 oktober. Ook in de rest van het seizoen staat veel cabaret op het programma

In de maand september presenteren we onder andere een prachtig klassiek concert van twee jonge talenten, een geweldige countryband uit de IJmond, hilarische en ontroerende films en een schitterende theatervoorstelling.

Graag tot ziens!