We gaan weer beginnen!

Beste bezoekers, 

Op zondag 4 september start het nieuwe seizoen. Je kunt dan om 11.30 uur terecht voor een afwisselend concert van twee jonge musici: Iris van Nuland (viool) en Alfredo van de Munt (piano) spelen het virtuoze Viool à gogo. Je kent Iris wellicht als winnares van Superkids (2016) of het Prinses Christina Concours (2020). 

Die avond om 20.00 uur is ook de eerste film van het seizoen te zien: Everything, Everywhere All at OnceEen sprankelende en hilarische film van Dan Kwan en Daniel Scheinert over een eenvoudige vrouw in een veelvoud aan universums. Meer informatie over het programma van september. Jeannette en Henneke, vrijwilligers van het Filmhuis, hebben vijf prachtige producties voor jullie geselecteerd. Goed om te weten: vanaf nu vertonen we de films vrijwel wekelijks op zondagavond om 20.00 uur en op woensdagmiddag om 15.00 uur. Op de derde zondagmiddag van de maand om 14.00 uur vertonen we doorgaans een jeugdfilm.

Graag wijzen we je nog even op de eerste cabaretvoorstelling van het jaar. Die wordt gespeeld op zaterdag 10 september om 20.30 uur door niemand minder dan Javier Guzman. De kaarten voor de try-out van zijn nieuwe show Apenkooien zijn al bijna uitverkocht, dus wacht niet te lang met boeken…  We zien jullie graag binnenkort weer! 

Het vrijwilligersteam van Theater en Filmhuis De Cirkel 

Auteur: Ad Ministrator

Geen biografie verstrekt