PINNEN WEER MOGELIJK

De Cirkel is een professioneel theater dat door vrijwilligers wordt gerund. Je helpt ons enorm door je kaartjes vooraf online te reserveren. Zo weten wij vantevoren hoeveel publiek er komt en zorgen we voor voldoende medewerkers en zitplaatsen. Ook informeren we de artiesten en onze buren van Grandcafé Laurentz.  Mocht er bovendien onverhoopt iets wijzigen, dan kunnen we je snel bereiken. 

Het is ook prettig om op het laatste moment nog een kaartje te kunnen kopen voor een film, concert of voorstelling. Daarom kun je vanaf nu weer pinnen bij De Cirkel. Er moeten dan nog wel plaatsen vrij zijn. Vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling kun je kaartjes kopen bij de ingang. Betaling kan uitsluitend met je bankpas, niet met contant geld. 

Auteur: Ad Ministrator

Geen biografie verstrekt