Duo Amuse-oreille

• Amuse oreille Datum: 01-12-19
    Aanvangstijd: 14:00
Helaas, de kaartverkoop voor deze voorstelling is gestopt.

koffieconcert

Amuse-oreille: een genot voor het oor. Naast mandoline en gitaar bespelen Martine Sikkenk en Nelleke ter Berg tijdens hun concerten de barokmandoline, de octaafgitaar, de 19e-eeuwse gitaar en de theorbe. Stuk voor stuk niet-alledaagse, prachtig klinkende instrumenten, waarvan de aanblik een dimensie toevoegt aan hun optredens. Amuse-oreille speelt bovendien de mooiste muziek uit alle klassieke stijlperiodes, origineel of in (eigen) bewerking. Pareltjes, waarmee zij u graag aangenaam verrassen. Voor het Cirkelpubliek komen zij met een afwisselend en veelzijdig Barokrepertoire. Zij laten uw oren genieten en nemen daarvoor de bijbehorende instrumenten met zich mee!

Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u € 1,- korting op de normale toegangsprijs.