Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • zo 19-03-23
    14:00

film

jeugdfilm

De Gallische vrienden Asterix & Obelix zijn terug op de witte doek. Hun oeroude keizerlijke vijand Julius Caesar is ook weer van de partij, maar hij is niet de enige aan wie het duo tegenstand moet bieden…

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Doo Deng gevangengenomen. Met hulp van koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht T at Han vlucht prinses Fu Yi, de enige dochter van de keizerin, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. 

De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp. Ze vertrekken naar China om de keizerin te redden en haar land te bevrijden. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook op weg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning…

Asterix & Obelix in het Middenrijk is Nederlands gesproken. Met stemmen van onder andere Buddy Vedder (Asterix), Frank Lammers (Obelix), Jan Kooijman, Fedja van Huêt en Vajèn van den Bosch. 

 

Regie:  Guillaume Canet, 2023, FR.
familiefilm, avontuur, komedie                 

 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.