Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • zo 13-11-22
    20:00

film

IJzersterke tragikomedie van de jonge Britse regisseur Philip Barantini. De charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) probeert in zijn populaire Londense établissement professionele en persoonlijke problemen de baas te blijven.  Vlak voor de drukste avond van het jaar, terwijl het overboekte restaurant zich vult met gasten, zet een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit het personeel op scherp. Andy probeert zijn team streng doch rechtvaardig door de chaotische avond met tal van lastige klanten te loodsen; alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt, staat op het spel.  Dit alles is gefilmd in één lange, ononderbroken, bij vlagen adembenemende, take.

Wanneer je voor deze filmvoorstelling gaat eten bij Laurentz, krijg je op vertoon van je filmkaartje 1 consumptie gratis. 

Regie: Philip Barantini, 2022, VK, 95 min, drama

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.