Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Theater & Taart: Houtje Touwtje - De Kleine Prins
     za 13-01-24
     14:00

jeugdtheater

Een eigentijdse bewerking van het bekende boek van Antoine de Saint-Exupéry. Een vliegtuigje stort neer in de woestijn en de piloot, amper bekomen van de val, kijkt recht in de ogen van de Kleine Prins, die hem vraagt: ‘Toe, teken een schaap voor me?’

In januari, februari en maart 2024 presenteert De Cirkel: Theater & Taart!
De succesvolle serie met voorstellingen speciaal voor de allerkleinsten. Kom genieten van bijzondere verhalen en ga mee op reis langs nieuwe werelden en spannende avonturen. Met een beetje verbeelding is alles mogelijk!

Traktatie
Na afloop is er taart en limonade. Deze traktaties zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz.

Kijken met je hart

Een vliegtuigje stort neer in de woestijn en de piloot, amper bekomen van de val, kijkt recht in de ogen van de Kleine Prins, die hem vraagt: ‘Toe, teken een schaap voor me?’

Zo start een reis met de Kleine Prins door zijn wondere wereld vol onbegrijpelijke volwassenen, een Slang en een Vos en natuurlijk: Zijn geliefde Roos, die hij achterliet, maar die hij nu terug moet vinden. We leren over de ware betekenis van vriendschap en dat je de werkelijkheid alleen goed kan zien als je durft te kijken met je hart.

Op hun eigenzinnige wijze hebben de mannen van Houtjetouwtje een heerlijke, uitvergrote kijkdoos gecreëerd waarin een wereld in- en uitschuift die letterlijk van bordkarton is gemaakt. Deze frisse kijk op de klassieke poppenkast is wederom van eigen hand, net als de poppen en de muziek, die dit keer live wordt uitgevoerd.

 

Duur voorstelling:  45 minuten

Familieticket
Voor deze voorstelling is het mogelijk om een familieticket te kopen, dit geldt voor twee volwassenen en twee kinderen.

De makers
Concept, tekst en spel: Casper Oorthuys, Luca Stappers, Arjen Dijkstra
Poppen: Theaterpoppen
Vormgeving en muziek: Houtjetouwtje
Fotografie: Emil de Jong

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 euro korting op een toegangskaart voor deze voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.