Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • wo 23-11-22
    15:00

film

Decision to Leave is een spannende, sensuele film-noir van de Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-Wook (Old Boy, The Handmaiden).  De jonge en ambitieuze detective Hae-Joon onderzoekt een verdacht bergongeval met dodelijke afloop. Seo-Rae, de mooie en mysterieuze weduwe van het slachtoffer, lijkt niet erg rouwig om het verlies van haar man. Ze heeft een goed alibi, maar Hae-Joon heeft zijn bedenkingen. Hij blijft haar volgen en raakt langzaam maar zeker in de ban van deze ongrijpbare vrouw. Is ze werkelijk zo onschuldig als ze lijkt, of is de detective haar volgende prooi? Hij neemt geen risico en vertrekt naar een andere stad.

Decision to Leave is een intrigerende thriller vol schitterende beelden met ruimte voor melancholie en humor. Tijdens het filmfestival in Cannes werd Park Chan-Wook bekroond voor Beste Regie.

‘Aangrijpend en prachtig gemaakt’ 🟉🟉🟉🟉🟉 The Guardian.

Regie: Park Chan-Wook 2022 KR 138 min drama/thriller

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.