Details Prijs Aantal:
Ticket €15.00 (EUR)  
CC-Pas €13.00 (EUR)  

  • za 06-11-21
    20:00

theater

Een avond lang genieten van jong theatertalent met twee voorstellingen voor de prijs van 1! 1e voorstelling: De Real Deal. Ze arriveren zoals ze altijd zullen arriveren.

1e voorstelling: DE REAL DEAL

Ze arriveren zoals ze altijd zullen arriveren. Ze maken muziek zoals ze altijd muziek maken. Ze kennen elkaar zoals ze elkaar altijd kennen en ze voeren dezelfde niet noemenswaardige gesprekken die ze op niet noemenswaardige ochtenden, middagen, avonden met elkaar voeren. Vandaag gaat het niet anders zijn. Het enige verschil: jij bent erbij. In  De Real Deal laten drie gasten, bandleden, maten, gabbers, vrienden zichzelf zien. Kijk en luister naar deze theatrale live-repetitie en wellicht ziet u iets gebeuren wat normaal gesproken niet gebeurt.

Concept en spel: Luca Bötzel, Emile Rogissart & Daan Krakers

2e voorstelling: DADA

Iedereen is wel bekend met het verhaal van Hansel und Gretel. Hansel and Gretel. Hans en Grietje. Wat valt er nog te ontdekken in dat eeuwenoude, verloren kinderverhaal? Misschien hoeven wij ze helemaal geen aandacht meer te geven… Maar wat weten we nou eigenlijk écht over Hans? En over Grietje? Kunnen we met zekerheid zeggen wat er is voorgevallen in hun beruchte levens? Wat ze hebben moeten doorstaan? Wat ze hebben moeten doen? Wie zijn zijn Hans en Grietje eigenlijk, als het erop neerkomt? Daar komen we snel genoeg achter. Ze heten ons welkom in hun onzinnige, tragikomische, muzikale, absurde wereld. De zoektocht naar een ritueel om op te groeien in een tijd van chaos en onzekerheid.

Dada wordt gespeeld door Pien Trieling en Christopher van Duijn
Begeleid door Jeroen de Man