Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • wo 07-09-22
    15:00

film

Iedereen zeurt aan Evelyns hoofd terwijl ze de papieren van haar kwakkelende wasserette op orde probeert te brengen voor de belastingdienst. Zorgbehoevende vader wil noedels, geïrriteerde klanten zoeken hun schone was en onnozele man Waymond wil een goed gesprek voeren (met echtscheidingspapieren in de hand). Een heel leven ploeteren en dit is je beloning.

En dan moeten de echte problemen nog beginnen. Tijdens het gesprek met de overijverige belastingambtenaar (een onherkenbaar morsige en hilarische Jamie Lee Curtis) vertelt een alternatieve, meer macho versie van haar man dat er ontelbare andere versies van Evelyn bestaan in evenzovele universums. En dat ze zich schrap moet zetten, want iemand wil die versies allemaal vermoorden.

Terwijl ze heen en weer switcht tussen haar alternatieve versies (sushichef; kungfu-filmster) probeert ze ook haar jarenlang verslonste huwelijk te redden.

Regie: Dan Kwan en Daniel Scheinert2022 VS 140 min avontuur/actie/komedie

Als Vriend van Theater en Filmhuis De Cirkel krijg je € 1 à € 2 korting op een ticket voor jezelf en een introducé. Word nu VRIEND.