Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Femke Vernij
     vr 27-10-23
     20:30

cabaret

Let op: In de nieuwsbrief die op 16 oktober is verstuurd, staat per abuis  vermeld dat deze voorstelling op 27 november plaatsvindt. De juiste datum is vrijdagavond 27 oktober. 

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan Op volle kracht vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

Op volle kracht is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat.

Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is..!

En dit alles dan weer geïnspireerd op een moeder die door fysieke klachten totaal iets anders ging doen in haar leven…

In de pers: 

Credits:
Fotograaf: Eva Broekema

Over de maker
Femke Vernij maakte 15 jaar lang onderdeel uit van “De Meiden van LOS”, dit is haar eerste solovoorstelling.

In de pers:
‘De liedjes in deze voorstelling zijn stuk voor stuk creatieve pareltjes. Minimalistisch begeleid op verschillende instrumenten, waar vaak weer een prachtige creatieve kwinkslag aan wordt gegeven. Een melodica aanblazen met de lucht uit een rubberen boei is toch meesterlijk verzonnen.
Het slotliedje over de moeder van Vernij was enorm ontroerend en raakte iedereen diep in het hart.’ – theaterparadijs

 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.