Details Prijs Aantal:
Kaartje €16.00 EUR  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  •  zo 29-12-24
     11:30

Critici prijzen haar diepe klank, gevoeligheid en presentatie op het podium.

Gitaarduo Eva Calvo & Carolina Agudín

Dankzij haar innovatieve benadering van muziek en diverse repertoire weet Eva Calvo met haar instrument en persoonlijkheid een breed publiek aan te trekken.

Ze behaalde haar master in klassieke gitaaruitvoering en onderzoek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij de prestigieuze gitarist Pavel Steidl (2022). Haar masterscriptie is gepubliceerd door de “Research Catalogue”. Als uitvoerend artiest heeft ze verschillende prijzen gewonnen en was ze finalist in diverse gitaarwedstrijden. Ze valt op door het ontvangen van de beurs in de categorie “Alta Especialización” van de “Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes de España” en de 3e prijs in de Savarez-Corelli competitie.

Geboren in 1998 in Segovia, begon ze haar muzikale studies aan het Professional Conservatorium van Segovia bij professor Antonio Barrio. Ze vervolgde haar professionele studies aan het Real Conservatorio Superior de Música in Madrid bij Miguel Trápaga en Tomás Campos, evenals aan de Mozarteum Universiteit in Salzburg bij Laura Young.

Inleiding
Dit concert wordt ingeleid door Chris Jobse (bestuurslid De Cirkel) die meer vertelt over de musici en de stukken die zij gaan spelen. Deze inleiding (kosteloos voor bezoekers aan het concert) start om 11.00 uur. 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.