Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 28-04-24
     11:30

Het laatste koffieconcert van het seizoen wordt verzorgd door Josje Goudswaard (piano) en Camilla van der Kooij (viool) met het prachtige programma ‘Tales of Music’.

‘Tales of Music’ bevat de onlangs herontdekte sprookjesachtige viool-pianosonate in D van Zdenek Fibich, een tijdgenoot van Dvorak. Deze sonate is vergelijkbaar met de beroemde viool-pianosonates van Edvard Grieg en César Franck. Ook brengt het duo muziek van onder meer Bach, Mozart, ‘Claire de Lune’ van Debussy, en de ‘Dance Macabre’ van Camille Saint-Saëns.

Camilla begon op haar 4e met vioolspelen en werd op haar twaalfde toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij won verschillende prijzen, o.a. bij het Prinses Christina Concours. Camilla is violiste van het Tuschinski Trio, het Red Limo Quartet, en speelt bij The Analogues. Met het Red Limo Quartet speelde zij door heel Europa tijdens de tour van Eddie Vedder (Pearl Jam).

Josje begon op haar 5e met pianospelen en is afgestudeerd en gespecialiseerd in kamermuziek. Zij is pianiste van het Tuschinski Trio en schrijft alle arrangementen voor dit trio. Ook componeert zij muziek onder de internationale pseudoniem Donna Verdell. In het najaar van 2019 verscheen haar eerste piano solo CD.

Inleiding
Dit concert wordt ingeleid door Chris Jobse (bestuurslid De Cirkel) die meer vertelt over de musici en de stukken die zij gaan spelen. Deze inleiding (kosteloos voor bezoekers aan het concert) start om 11.00 uur.

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.