Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  za 24-02-24
     20:30

cabaret

De theatervoorstelling van Hans Dorrestijn op zaterdag 24 februari om 20:30 uur is geannuleerd wegens ziekte van de artiest. Alle bezoekers zijn per mail geïnformeerd.  
De onbetwiste meester van de droefenis is terug in het theater!
De laatste show van Hans Dorrestijn wordt voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed. 

De aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. In “t Houdt een keer op” stelt Hans de hond en de paus medeaansprakelijk voor de overbevolking. Ook klaagt hij de paus aan vanwege de eikenprocessierups. Hans onthult aan zijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. “Gooi de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam, dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.”  is de tip van Nederlands bekendste vogelaar.

Zoals de titel van deze voorstelling al impliceert, is dit Hans zijn afscheidsvoorstelling. Want ja, ‘t houdt een keer op. Ook voor Hans.

Hans staat bekend om zijn tragikomische stijl. Als schrijver heeft hij een uitgebreid oeuvre op zijn naam staan. 

 

In de pers:
‘grootmeester […] virtuoze vondsten […] authentiek kunstenaarschap […] trefzekere ironie […] geestig, dwars en monter’ – Dagblad van het Noorden****

‘Staande ovatie. Volkomen terecht natuurlijk.’ – Noordhollands Dagblad

 

Credits:
Foto: Bert Andrée

Video: Omroep Max

 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.