Het Chimarea Trio

Aanvangstijd: 14:00
Details Prijs Aantal:
Ticket

Dit ticket is vereist en moet worden aangeschaft.

€13.00 (EUR)

koffieconcert

Franse klassieken

De Chimaera is een vuurspuwend monsterlijk wezen uit de Griekse mythologie samengesteld uit delen van een leeuw, een geit en een slang. Het waarnemen van de Chimaera gold als voorteken van onweer, schipbreuken en natuurrampen. In de middeleeuwse kunst verscheen de Chimaera als symbool van Satanische krachten. In Fabeldieren en Waar ze te vinden van Newt Scaramander (verplichte literatuur voor eerstejaars op Zweinstein) gelden de eieren van de Chimaera als Gevoelige Handelswaar, Klasse A. Daarom leek het ons bijzonder interessant om het Chimaera Trio uit te nodigen in de Cirkel – en nodigen wij u uit hen te komen beluisteren!

Het ‘kabaal’ dat ze gaan maken komt uit Frankrijk: ze spelen onder andere Fauré, Franck en d’Indy. En dat doen ze vast met veel vuur: komt ze horen, komt ze zien, deze jonge duivelskunstenaars op klarinet, cello en piano!

Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u € 2,- korting op de normale toegangsprijs.