Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • zo 19-03-23
    20:00

film

l’Innocent van de Franse acteur-regisseur Louis Garrel is een verrassende mix van actie, romantiek, drama en komedie. Een hoogst originele feelgoodfilm.

Sylvie Lefranc geeft les in een gevangenis. Daar heeft ze een nieuwe liefde ontmoet, Michel, met wie ze wil trouwen. Haar overbezorgde zoon Abel schiet volledig in paniek bij dit nieuws, maar wil zijn moeder graag gelukkig zien. Samen met zijn beste vriendin Clémence houdt hij de boel in de gaten. Terwijl ze Michel volgen, openen zich nieuwe deuren voor hen. Abel leert een hele andere kant van zichzelf kennen en ook voor Clémence doen zich verrassende mogelijkheden voor.  

L’Innocent ging in wereldpremière tijdens het Cannes Filmfestival en was de slotfilm van het Tapis Rouge Festival in Amsterdam. Met: Louis Garrel (Abel), Anouk Grinberg (Sylvie), Noémie Merlant (Clémence) en Roschdy Zem (Michel).

‘Met bravoure mixt Garrel komedie, drama, romantiek en thriller met elkaar. Zijn personages zijn geloofwaardig, hun uitdagingen zijn herkenbaar en het duo Merlant-Garrel is voortreffelijk, bij wijlen ontroerend. L’Innocent is een vermakelijke, ontroerende film die met eenvoud en elegantie wordt verteld. Een eerlijke film, wars van pretentie, die er met sensitiviteit en humor in slaagt om vragen te onderzoeken die er werkelijk toe doen.’ – Cine Europa

‘Een onderhoudende film met hartverwarmende humor.’ – De Standaard

 

Regie: Louis Garrel, 2023, FR, 96 min, komedie .   

 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.