Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Jippie No More!
     zo 17-12-23
     14:00

jeugdfilm

Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken.
Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, maar Lily lijkt meer oog te hebben voor het zusje van Jippie. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt.
Regisseur Margien Rogaar (familieserie Lampje) en scenarist Fiona van Heemstra (Knor) maakten een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud.
Jippie No More! was geselecteerd als openingsfilm van Cinekid 2023, en won er de  Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award.

Regie: Margien Rogaar, 2023, Nederland, 95 min, familiefilm

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.