Joker

Aanvangstijd: 20:00
Details Prijs Aantal:
Ticket

Dit ticket is vereist en moet worden aangeschaft.

€6.00 (EUR)

film

Regie: Todd Phillips 2019 Verenigde Staten 124 min thriller

Joker van regisseur Todd Phillips draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. Phillips’ rauwe karakterstudie over Arthur Fleck, een rol van Joaquin Phoenix, gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als standupcomedian, maar hij ontdekt dat hijzelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u € 1,- korting op de normale toegangsprijs.