Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 26-03-23
     11:00

theater

Ton de kat gaat voor het eerst buiten spelen. Hij speelt tikkertje met de vlinder, maar plots verdwijnt ze en is Ton verdwaald. Op zoek naar de weg terug, ontdekt Ton veel verschillende huizen en maakt hij nieuwe vrienden. Samen beleven ze bijzondere avonturen, maar de kat verlangt ook terug naar zijn eigen fijne mandje.

Katton is een verrassende voorstelling vol beweging: lege dozen, wc-rolletjes en oude kranten komen op magische wijze tot leven. 

De familievoorstelling Katton is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

Theater en Taart
‘Katton’ is onderdeel van onze nieuwe programmareeks ‘Theater en Taart’ speciaal voor kinderen. Na de voorstelling (duur: ongeveer 45 minuten) staat taart en limonade klaar in de foyer. Deze traktaties zijn bij je kaartje inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz. 

Kaartjes voor de Theater en Taart-voorstelling zijn verkrijgbaar voor de speciale introductieprijs van € 7,50 per persoon. Een familiekaartje kost
€ 25,00 voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen. 

Over de maker
In je verbeelding kan je alles. En daarom maakt Bram van Beusekom zo graag voorstellingen voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar. Zij kunnen als geen ander werelden maken in hun verbeelding. Bram wil hen aanmoedigen om zichzelf te zijn en ondeugend te blijven. Hij wil de verbeelding van kinderen levend houden en ook de volwassenen uitdagen om naar de wereld te kijken met een open blik.

Bram maakt objecttheater en combineert hierbij poppenspel en mime. Met zijn nieuwsgierigheid laat hij ogenschijnlijk levenloze voorwerpen op wonderlijke wijze tot leven komen. Met zijn humor en speelse energie weet Bram zijn publiek mee te nemen op een verbeeldingsvolle reis.