Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • L'Amour Toujours
     za 23-03-24
     20:30

theater

Terwijl de hemel wordt opgelicht door drones, doet een kip een kickflip op een skateboard. Bossen branden weg, een kleuter speelt foutloos de nocturnes van Chopin en je weet niet eens of dit tekstje geschreven is door een mens of AI.

En het doet ons allemaal niks. Zijn we nu voor altijd afgestompt?
Nee. Er gloort hoop door de alomvattende ruis. We hebben een magische ruimte ontdekt genaamd ‘theater’: het redmiddel tegen onverschilligheid. Een unieke plek met een bizar concept waarin men nog geconcentreerd ergens naar moet kijken. En wij, drie naïeve makers met de spanningsboog van een TikTok filmpje, zullen alles uit de kast halen om jou te raken. Zo diep en hard mogelijk. En anders doen we maar alsof. Want je laten raken is ook maar gewoon een kwestie van goed mikken en hard gooien. Muziekje eronder, puffie rook, mooi lichtje erop; emotie is een trucje.

Laat je onderdompelen in deze real-life theater experience in full-colour 3D waarin wij al onze emotionele trucs ter plekke zullen onthullen. Een unieke ervaring waarin je met je eigen ogen een echte toneelvoorstelling ziet ontstaan. Kijk maar eens goed rond, want Eigenlijk is alles Amazing.

Over L’Amour Toujours
L’Amour Toujours is het gezelschap van Lilou Dekker en Leon Brill. De makers hebben elkaar gevonden in hun neiging om te treuren om dingen die om te lachen zijn en te lachen om dingen die treurig zijn. Met een grote compassie voor de ploeterende mens die ook maar iets van het leven probeert te maken.

De makers
concept, tekst & spel: Leon Brill Lilou Dekker Teun Smits
regie: Teun Smits
eindregie: Joeri Vos
productie: Asja Stam
techniek: Mathisse Coornaert
zakelijke leiding: Marten Oosthoek
met veel dank aan: Jeroen Woe, Veenfabriek

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door: AFK, Het Cultuurfonds, Van Bijleveltstichting, De Pont Intensive Care, Willie Dikland en Gerben Kuipers.

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 euro korting op een toegangskaart voor deze voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.