Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  za 28-01-23
     16:30

film

Het Franse echtpaar Antoine en Olga is naar een dorp in het Spaanse Galicië verhuisd om daar een biologische boerderij te beginnen. Ze leiden er een rustig leven, maar de plaatselijke bevolking blijft hen als indringers zien. Buurtbewoners, vooral de broers Xan en Lorenzo, zijn er op gebrand de twee ‘indringers’ te verjagen.Wanneer het echtpaar zich verzet tegen de komst van een windmolenpark, gaat het goed mis. De dorpelingen hopen dat het park hen wat geld gaat opleveren. Maar Antoine en Olga houden met succes voet bij stuk, waarna de situatie volledig uit de hand dreigt te lopen.

Las Bestias is een zinderende Spaanse thriller van de Oscargenomineerde regisseur Rodrigo Sorogoyen die de klassieke tegenstelling tussen progressiviteit en behoudzucht origineel verbeeldt. De film, die zich laat bekijken als een hedendaagse western, ging in Cannes in première en werd internationaal lovend ontvangen door de pers.

Regie: Rodrigo Sorogoyen 2022 Spanje/Frankrijk 137 min, thriller

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.