Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Leoni Jansen: Leoni Solo
     vr 08-03-24
     20:30

Voor inspiratie en schoonheid moet je hier zijn; in intieme zalen staat de wereld even stil en kun je schuilen bij verhalen en klassiekers als Kind van de Maan, Klaverveld en Blowin’ in the WindDichtbij Leoni.

In een wereld die in brand staat, tussen alle rumoer, gaat Leoni Jansen op pad met haar gitaren om te zingen én te vertellen. Ze leest haar columns voor die ze in de loop van de tijd heeft geschreven over haar boerderij met de soms ongewenste dieren; zoals de bosmuis en de naaktslak, over haar pelgrimstochten, over haar liefde voor de natuur en over onverwachte ontmoetingen met asfaltmannen op haar brug in het weiland. 

Over de maker

Leoni Jansen is een Nederlandse zangeres en regisseur. Ze begon haar carrière als tv-persoonlijkheid: ankervrouw op de Nederlandse nationale tv voor het “Kinderjournaal”. Daarna presenteerde ze verschillende kunst- en muziekprogramma’s op televisie en kreeg ze haar eigen tv-programma: “Jansen & Co”.

Omdat ze meer tijd aan zang en theater wilde besteden, nam ze afscheid van de tv en maakte ze een aantal muziektheaterproducties. Ze maakte diverse programma’s zoals een Pyjama-avond in het Concertgebouw, een Operafeest voor kinderen in Vredenburg, ze organiseert Bezingingsweekenden en regisseerde theatervoorstellingen voor popgroepen als Room Eleven, Sensual en Giovanca.

Als Vriend van Theater en Filmhuis De Cirkel krijg je € 1,- à € 2,- korting op een ticket voor jezelf en een introducé. Word nu VRIEND.