Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 08-10-23
     20:00

film

Blandine is onlangs gescheiden en haar enige zoon Benji gaat het huis uit. Ze weet niet goed wat ze verder met haar leven moet. Maar dan duikt plotseling haar luidruchtige en onbevreesde schoolvriendin Magalie op.

Spontaan besluit zij om Blandine te vergezellen op een trip waarvan ze als tieners al droomden: naar Amorgos, het prachtige Griekse eiland waar hun favoriete film Le Grand Bleu werd opgenomen. Eenmaal op hun bestemming blijkt dat Blandine en Magalie wel heel verschillende ideeën hebben over vakantie, de liefde en het leven.

Les Cyclades is een zomerse komedie over vriendschap, ouder worden en leren loslaten. Deze Franse feel-good film van regisseur Marc Fitoussi toont de kracht van vrouwen die de vreugde van het leven herontdekken met op de achtergrond zonnige stranden en pittoreske dorpjes. Met een vermakelijke bijrol van Kristin Scott Thomas.

Regie: Marc Fitoussi, 2023, Frankrijk, 110 min, komedie

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.