Details Prijs Aantal:
Kaartje €15.00 (EUR)  
Vriendentickets worden beschikbaar nadat je bent ingelogd, log hier in.

  • za 08-10-22
    20:30

cabaret

Wat kan er misgaan als je iets goeds wilt doen voor een ander? Een heleboel! Marco Lopes, de harigste cabaretier van dit moment, staat klaar voor zijn derde voorstelling, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

In ‘Paraat’ neemt Marco je mee naar het moment dat hij voor iemand klaarstond. Was dat nou wel zo’n goed idee? Had hij dit wel moeten doen? Wat vindt hij er eigenlijk echt van? En hoe zeg je dat soort dingen? Welke consequenties heeft het aangeven van je grenzen? Wat levert het je op?

Een avond vol vragen, verrassingen en verhalen over ouder worden, voor jezelf opkomen, jezelf laten zien en horen. Marco is er eindelijk klaar voor. Hoopt hij.

In de pers:
Een grote bek, maar een gouden hartje. – TheaterkrantMarco Lopes maakt indruk met subtiel spel en een charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen. – Jury Leids Cabaret Festival:Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen. – NRC
Met de fysieke, muzikale intermezzo’s toont Marco Lopes met een combinatie van poëzie en banaliteit een groot gevoel voor theatraliteit. – Theaterkrant

Foto: Mark David

Als Vriend van De Cirkel krijgt je € 1 à € 2 korting op de toegangsprijs voor maximaal 2 personen. Word nu VRIEND.