Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 03-12-23
     11:30

Zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamenco gitarist Manito een concertprogramma genaamd  ”Melodías del Corazón“. Met deze warmbloedige voorstelling wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht.

Op het repertoire staan zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers. Manito bespeelt tijdens het concert ook andere snaarinstrumenten, waaronder de Laud (Spaanse luit). 

Monica Coronado is geboren en opgegroeid in Barcelona. Op haar 25ste levensjaar is ze met haar gitaar op muzikale wereldreis gegaan. Via Cuba, Amerika en India is ze uiteindelijk in Nederland beland. Ze heeft lichte muziek gestudeerd aan het ARTEZ Conservatorium in Arnhem.

Manito is op zeer vroege leeftijd begonnen met gitaarspelen. Hij ontwikkelde zijn eigen stijl op de flamencogitaar, die rijk is aan diverse invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Inleiding
Dit concert wordt ingeleid door Chris Jobse (bestuurslid De Cirkel) die meer vertelt over de musici en de stukken die zij gaan spelen. Deze inleiding (kosteloos voor bezoekers aan het concert) start om 11.00 uur. 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.