Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 18-02-24
     15:00

film

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft.

Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Met een sterrencast van gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek en Renée Soutendijk, en een titelsong van André van Duin.

Regie: Wil Koopman, 2023, Nederland, 104 min, komedie.

Dit is een extra voorstelling, omdat de voorstellingen van 18 februari om 20.00 uur en de voorstelling van 21 februari om 15.00 uur al uitverkocht zijn. Deze film wordt ook vertoond op woensdag 21 februari om 20.00 uur.

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.