Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  za 09-03-24
     14:00

jeugdtheater

Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los, zingen de kinderen. Maar wat nou als het olifantje wél zijn mama kwijtraakt? Samen met twee musici van het Epos Ensemble maakt het olifantje allemaal vrolijke en spannende dingen mee.

In deze voorstelling bepalen de kinderen de loop van de voorstelling! Samen met het olifantje komen ze allerlei dieren tegen en worden ze gevraagd mee te zingen, spelen, tellen en noem maar op!

De voorstelling begint en eindigt met een klein gesprekje, juist voor de kinderen die nog niet zo vaak naar een live voorstelling zijn geweest. Zit je lekker? Heb je al eens een voorstelling gezien? Ken je deze instrumenten al? Durf je mee te zingen?

De voorstelling wordt gespeeld door twee musici van het Epos Ensemble in een wisselende bezetting.

Doelgroep: kinderen van 3 t/m 6 jaar

Theater & Taart
In januari, februari en maart 2024 presenteert De Cirkel: Theater & Taart!
De succesvolle serie met voorstellingen speciaal voor de allerkleinsten. Kom genieten van bijzondere verhalen en ga mee op reis langs nieuwe werelden en spannende avonturen. Met een beetje verbeelding is alles mogelijk!

Traktatie
Na afloop is er taart en limonade. Deze traktaties zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz.

Familieticket
Voor deze voorstelling is het mogelijk om een familieticket te kopen, dit geldt voor twee volwassenen en twee kinderen.

 

 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 euro korting op een toegangskaart voor deze voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.