OUT OF SKIN

  • 27-03-20
    20:00

‘Meet your inner monsters!’ De driekoppige band Out Of Skin wil het hele spectrum van het menselijke zijn een stem geven. Staand concert!

Innemend en ruimtevullend. Elektronische klanken gaan de confrontatie aan met het eindeloze landschap van harp en gitaar geleid door de vertrouwde zangstem die laat zien waar de wegen naar leiden. De nummers van Out Of Skin gaan over de innerlijke monsters die wij allemaal in ons hebben. Deze verschijnen binnenkort op hun nieuwe EP, opgenomen met producer Simon Akkermans (Binkbeats, Jo Goes Hunting). Out Of Skin speelde door heel Nederland tijdens Popronde.

”…Wouter, Maartje en Michiel zijn de drie muzikanten die Out Of Skin vormen en met hun muziek een andere realiteit weten te scheppen. Het is net alsof je even om de hoek mag kijken in een andere wereld…” – The Daily Indie. Zij spelen tot de Pauze.

Maartje Gilissen (uit Uitgeest) – harp/synths, Wouter Mol – zang/gitaar, Michiel de Haan – beats/bas/electronica.

STERRE WELDRING (Voorprogramma)

Sterre Weldring is een 22-jarige singer-songwriter uit Alkmaar. Haar melancholische folk-popnummers gaan over alle soorten liefde en relaties, gedragen door haar herkenbare stemgeluid. Afgelopen jaar stond ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland en toerde ze door het land tijdens de Popronde. Voor fans van o.a. Melanie en Florence + The Machine.

Let op: Dit is een staand concert!

Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u € 1,- korting op de normale toegangsprijs.