Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Passages
     wo 06-12-23
     15:00

film

De wereld van twee mannen die met elkaar getrouwd zijn verandert totaal, als een van deze mannen met een vrouw een gepassioneerde affaire begint. 

Wanneer de altijd nieuwsgierige filmmaker Tomas de jonge lerares Agathe ontmoet, stort hij zich halsoverkop in een gepassioneerde affaire. Ondanks zijn huwelijk met zijn echtgenoot Martin is het samenzijn met een vrouw voor Tomas een nieuwe, opwindende ervaring die hij graag wil onderzoeken. Als Tomas zijn begeerte lijkt om te slaan naar liefde, zet dat zijn relatie met Martin op het spel. Maar wanneer Martin zelf een nieuwe relatie begint, kan de zelfzuchtige Tomas niet anders dan zijn aandacht weer volledig op zijn man richten. Eerlijk, intiem en schaamteloos sexy.

Passages is een verhaal over een chaotische driehoeksverhouding waarbij verlangen voorop staat, maar geluk net buiten bereik blijft. In prachtige beelden en met overweldigende acteerprestaties van Franz Rogowski, Ben Whishaw en Adèle Exarchopoulos weet regisseur Ira Sachs (Little Men, Love is Strange) de complexiteit, tegenstrijdigheid en pijnlijkheid van liefde en begeerte in al zijn puurheid te vangen.
Passages ging in première op Sundance Film Festival en de Berlinale en ontving internationaal vele lovende kritieken.

Regie: Ira Sachs, 2023, Frankrijk, 91 min, drama

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.