Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  wo 15-02-23
     15:00

film

Wanneer Ellen en haar man in 1997 een busreis naar Parijs maken, nemen ze haar schizofrene zus Inger mee. Door de juiste hoeveelheid medicatie en het mijden van te veel prikkels kan Inger een redelijk normaal leven leiden. Tijdens de trip maakt ze geen geheim van haar conditie. Niet alle medereizigers kunnen echter haar eerlijke, soms wat grofgebekte, uitspraken waarderen. Eenmaal in Parijs blijkt Inger een verborgen agenda te hebben: ze wil een belangrijk persoon uit haar verleden opsporen. Geleidelijk aan weet ze iedereen bij haar zoektocht te betrekken en voor zich te winnen. Het wordt een reis om nooit te vergeten.

Rose is een hartverwarmende film met een Deense sterrencast. De hoofdrollen worden gespeeld door Lene Maria Christensen (The Legacy), Søren Malling (Borgen) en Sofie Gråbøl (The Killing). De film was in eigen land een groot succes en gooide hoge ogen bij Film By The Sea.

Regie: Niels Arden Oplev 2022 Denemarken 106 min, drama

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.