Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  zo 05-11-23
     11:30 - 13:30

Het internationale Strijktrio Ruiqi Ren (ook Ensemble Rosa genoemd) bestaat uit Mimoe Todo uit Japan (klavecimbel), Ruiqi Ren uit China (viool), en de Cubaans-Oekraïense Anna Litvinenko (cello). 

Mimoe Todo speelt klavecimbel, orgel en fortepiano in diverse orkesten zoals het Balthasar Neumann Orchestra. Ruiqi Ren treedt regelmatig op als soliste in Europa, de VS en Azië. Zij was gastspeler bij onder meer de Nederlandse Bachvereniging, en trad op in het Concertgebouw en in New York’s Carnegie Hall. Anna Litvinenko speelde als soliste in Europa en de VS, waaronder bij het Odessa Philharmonic en de New World Symphony. Ze trad op in het Concertgebouw en in Brussel’s Bozar.

Het strijktrio brengt muziek van diverse componisten uit de 17e en 18e eeuw, waaronder Isabella Leonarda, Alessandro Stradella en Neil Gow.

Voorprogramma: Steffen en Jay Scheeling (viool en cello)
Beide hebben les aan het Cultuurhuis; Steffen is een oud-leerling van Ruiqi Ren.

Speciale prijs voor jonge bezoekers
Bezoekers tot en met 18 jaar mogen voor de halve prijs dit bijzondere concert bijwonen, zij betalen slechts € 8,-.

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.