Details Prijs Aantal:
Kaartje €16.00 (EUR)  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  •  zo 05-11-23
     11:30

Het internationale Strijktrio Ruiqi Ren (ook Ensemble Rosa genoemd) bestaat uit Mimoe Todo uit Japan (klavecimbel), Ruiqi Ren uit China (viool), en de Cubaans-Oekraïense Anna Litvinenko (cello). 

Mimoe Todo speelt klavecimbel, orgel en fortepiano in diverse orkesten zoals het Balthasar Neumann Orchestra. Ruiqi Ren treedt regelmatig op als soliste in Europa, de VS en Azië. Zij was gastspeler bij onder meer de Nederlandse Bachvereniging, en trad op in het Concertgebouw en in New York’s Carnegie Hall. Anna Litvinenko speelde als soliste in Europa en de VS, waaronder bij het Odessa Philharmonic en de New World Symphony. Ze trad op in het Concertgebouw en in Brussel’s Bozar.

Het strijktrio brengt muziek van diverse componisten uit de 17e en 18e eeuw, waaronder Isabella Leonarda, Alessandro Stradella en Neil Gow.

 

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.