Details Prijs Aantal:
Kaartje €15.00 EUR  
Ben je VRIEND? Log dan in om je kaartje te bestellen.

  •  vr 11-04-25
     20:30

cabaret

Said is geboren in Marokko en getogen in Veenendaal. Niet één, maar drie culturen rijk. Voor de ‘gewone’ Nederlander is Said een Marokkaan.

Said El Hassnaoui – Said Lacht! Alles weg

Voor de Marokkaan in Marokko is hij een Nederlander en in de bible belt is hij vooral een moslim. Zie je dan maar eens ergens thuis te voelen. Telkens wanneer hij denkt lekker bezig te zijn, komt er weer een tegenslag. Vooroordelen, culturele verschillen, racisme, noem maar op. Hoe ga je daar mee om? Said laat zien hoe je iets negatiefs omdraait in iets positiefs. Het leven loopt niet lineair maar als je de kronkels omarmt kun je alles weglachen.

Said treedt als stand up comedian al veelvuldig op in Nederland en België. Hij is sinds 2009 organisator van vele comedyshows in Nederland én maandelijks ook in Antwerpen. Daarnaast is Said beëdigd trouwambtenaar en was hij van 2018 tot 2022 vier jaar lang raadslid in Veenendaal. In 2014 won Said de Comedy Slam en UICF Talent Award. In 2024 was Said finalist van het Leids Cabaret Festival.

Wat anderen zeggen over Said:
Said el Hassnaoui, een innemende zaalinpakker met pretogen” – Volkskrant

Je kunt hier echt mensen zien waarvan we nog veel gaan horen, zoals comedian Said El Hassnaoui – Het Parool

Komiek Said el Hassnaoui leidt de avond in goede banen. – Theater.nl

Met zijn energieke en enthousiaste manier van vertellen zet hij onze lachspieren blijvend op scherp – Ugenda

Juryrapport (Finalist Leids Cabaret Festival 2024):
Said El Hassnaoui. Vrolijk over wrange zaken
Said zijn perspectief als Marokkaanse Nederlander is spannend en geestig, met pijnlijke en dus rake grappen waarmee hij de zaal charmant bespeelt. Said is ontwapenend met zijn heerlijk lichthese vertelstem, prachtige zang, grappige motoriek en aanstekelijke energie.

Als VRIEND van Theater en Filmhuis De Cirkel ontvang je 1 of 2 euro korting op 2 toegangskaarten per voorstelling. Je bijdrage komt ten goede aan onze programmering en geeft beginnend talent een podium.